Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? - Printable Version +- Locuri de muncă, sfaturi și inspirație la un gând distanță (https://www.forumjob.net) +-- Forum: Zona HR | Zona antreprenorială | Zona freelancing (https://www.forumjob.net/forum-73.html) +--- Forum: Zona antreprenorială (https://www.forumjob.net/forum-75.html) +--- Thread: Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? (/thread-17.html) |
Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? - Bogdan C. - 12-28-2024 Ca întotdeauna, motivele sunt diferite pentru fiecare. La mine nu a fost problema de început (cu toate că nu dispuneam de banii sau cunoștințele necesare), ci de după început. Eu, în trecut, am încercat să îmi fac un mic business de tricouri personalizate (cu mesaje originale, zic eu, și amuzante; dar și cu desene). Nu știam ce tricouri trebuia să cumpăr și ce echipamente îmi erau necesare, dar m-am interesat, am urmărit tutoriale de pe Youtube, discuții pe forum-uri și i-am dat de cap. A mers, dar n-a mers. N-a fost nimic oficial, doar un hobby pe care îl desfășuram acasă. Nu a ieșit cum mi-am dorit așa că l-am pus pe pauză, nu știu pentru cât timp. Motivul pentru care n-a mers așa cum mi-am dorit a fost, cu siguranță, lipsa unei strategii. Poți să ai cel mai mișto produs, dar dacă nu știi să îl vinzi, n-ai șanse. Îmi pare rău că nu a mers, dar mă bucur din toată inima că am încercat și am mai învățat ceva. Așadar, care este (sau a fost) cel mai mare obstacol în a începe propriul business? Voturile din acest sondaj sunt anonime, doar administratorii le pot vedea. RE: Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? - Cristina Anghelescu - 12-29-2024 Ieșirea din zona de comfort, sa înțeleg ca pot și eu! RE: Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? - IonutTudor - 01-03-2025 Mi-a luat 2 ani sa incep proiectul actual. Ma tot gandeam la scenarii apocaliptice care sa-i faca existenta cat mai scurta cu putinta. Si a fost nevoie de cateva ore de curaj pentru a pune aplicare o idee, o serie lunga de ganduri si un plan aplicat. Presupun ca totul se intampla la timpul potrivit insa frica de esec ramane valida, mai ales intr-un context socio-economic complex. RE: Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? - Bogdan C. - 01-03-2025 (01-03-2025, 03:09 PM)IonutTudor Wrote: Doar membrii pot vedea link-urile. Înregistrează-te sau accesează-ți contul.Mi-a luat 2 ani sa incep proiectul actual. Ma tot gandeam la scenarii apocaliptice care sa-i faca existenta cat mai scurta cu putinta. Si a fost nevoie de cateva ore de curaj pentru a pune aplicare o idee, o serie lunga de ganduri si un plan aplicat. Presupun ca totul se intampla la timpul potrivit insa frica de esec ramane valida, mai ales intr-un context socio-economic complex. Perfect de acord. Pot să te întreb despre ce este proiectul? O agenție? RE: Care este cel mai mare obstacol în a începe propria afacere? - Viviana S. - 01-04-2025 Asumarea de a oferi webinarii online. Am oferit webinarii de Web Design, dar am primit interes pentru webinarii de limbajul C++, si recent ma extind sa ofer ambele. |