Acest forum folosește cookie-uri
Acest forum folosește cookie-uri pentru a stoca informațiile dvs. de conectare dacă sunteți înregistrat, și ultima vizită dacă nu sunteți. Cookie-urile sunt mici documente text stocate pe computerul dumneavoastră; cookie-urile setate de acest forum pot fi utilizate numai pe acest site și nu prezintă niciun risc de securitate. Cookie-urile de pe acest forum urmăresc, de asemenea, subiectele specifice pe care le-ați citit și când le-ați citit ultima dată. Vă rugăm să confirmați dacă acceptați sau respingeți setarea acestor module cookie.

Un cookie va fi stocat în browserul dumneavoastră, indiferent de alegere, pentru a preveni să vi se pună din nou această întrebare. Veți putea modifica oricând setările cookie-urilor folosind link-ul din josul paginii.

Cele mai mari greșeli pe care le fac companiile/angajații în procesul de recrutare?
Question 
Din punctul meu de vedere, unele companii greșesc atunci când îngreunează angajarea și te epuizează, făcându-te să treci prin 2 - 3 interviuri + test sau teste. Sunt utile și uneori necesare, însă pentru posturi care implică un grad ridicat de responsabilitate.

[Image: job-loss.gif]

Cât despre angajați... o parte dintre aceștia greșesc când vine vorba de pretenții. Trebuie să îți faci o autoanaliză și să fii sincer cu tine, să știi de ce ești capabil și de ce ai realizat până în prezent (la nivel de cunoștinte).

Ar fi mai multe de spus, dar am punctat, pentru fiecare, un lucru pe care îl consider important.

Când vine vorba de procesul de recrutare, unde consideri tu că greșesc angajații și/sau companiile?
[-] Un total de 2 membri apreciază mesajul lui Bogdan C.
  • Bodoc Loredana, RalucaD
Răspunde
(12-31-2024, 11:11 AM)Bogdan C. Wrote: Doar membrii pot vedea link-urile. Înregistrează-te sau accesează-ți contul.Din punctul meu de vedere, unele companii greșesc atunci când îngreunează angajarea și te epuizează, făcându-te să treci prin 2 - 3 interviuri + test sau teste. Sunt utile și uneori necesare, însă pentru posturi care implică un grad ridicat de responsabilitate.

[Image: job-loss.gif]

Cât despre angajați... o parte dintre aceștia greșesc când vine vorba de pretenții. Trebuie să îți faci o autoanaliză și să fii sincer cu tine, să știi de ce ești capabil și de ce ai realizat până în prezent (la nivel de cunoștinte).

Ar fi mai multe de spus, dar am punctat, pentru fiecare, un lucru pe care îl consider important.

Când vine vorba de procesul de recrutare, unde consideri tu că greșesc angajații și/sau companiile?

100% de acord cu tine, dar sa fiu sinceră cred că cea mai mare greșeală este sa nu evalueze nivelul in care un potențial angajat se va integra în acel departament. Să aduci oameni de tipologii diferite și să-i pui sa lucreze împreună, nu e prea ok. Cred că și compatibilitatea este la fel de importanta, dacă nu chiar mai importantă decât skillurile
[-] Un total de 2 membri apreciază mesajul lui RalucaD
  • Bogdan C., Razvana
Răspunde

Sari la:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)