Acest forum folosește cookie-uri
Acest forum folosește cookie-uri pentru a stoca informațiile dvs. de conectare dacă sunteți înregistrat, și ultima vizită dacă nu sunteți. Cookie-urile sunt mici documente text stocate pe computerul dumneavoastră; cookie-urile setate de acest forum pot fi utilizate numai pe acest site și nu prezintă niciun risc de securitate. Cookie-urile de pe acest forum urmăresc, de asemenea, subiectele specifice pe care le-ați citit și când le-ați citit ultima dată. Vă rugăm să confirmați dacă acceptați sau respingeți setarea acestor module cookie.

Un cookie va fi stocat în browserul dumneavoastră, indiferent de alegere, pentru a preveni să vi se pună din nou această întrebare. Veți putea modifica oricând setările cookie-urilor folosind link-ul din josul paginii.

Caut job part-time Marketing, financiar, administrativ, back office, introducere date
Star 
Bună ziua,

Mă numesc Cătălina Soare ṣi sunt în căutarea unui job part-time, remote, flexibil deoarece am deja un job full time. În prezent lucrez Revenue Associate şi îmi doresc o oportunitate nouă de învățare, dar și de a obține un venit suplimentar.

Ca experiență profesională, lucrez de 3 ani în domeniul financiar (Accounts Payable și Revenue Associate), am predat 2 ani limba greacă, am participat în programe Erasmus si internship-uri în timpul facultății. De asemenea, cunosc la nivel avansat limba engleză și la nivel mediu limba greacă.

Sunt interesată de oportunități pe partea de marketing, financiar, administrativ, back office, introducere date etc.

Sunt deschisă oportunităților şi mi-ar plăcea să discutăm mai multe detalii în privat.

Atașez link de la profilul de LinkedIn: Adresă de e-mail ascunsă. Trebui să te înregistrezi pentru a o vedea.

Vă mulțumesc!
Răspunde

Messages In This Thread
Marketing, financiar, administrativ, back office, introducere date - de Catalina Soare - 9 hours ago

Sari la:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)