01-28-2025, 11:35 AM
Chiar mi se pare mișto ideea. Am dat câteva click-uri pe site, doar că, bănuiesc, se lucrează încă la el, nu? Zic asta deoarece nu duc nicăieri click-urile. Când ai timp, te încurajez să deschizi un subiect Doar membrii pot vedea link-urile. Înregistrează-te sau accesează-ți contul. și să scrii despre proiectul tău (poate și începuturile, așa, pe scurt), și eventual să primești niște păreri. Eu aș fi primul.
Cât despre aplicările de la 12 noaptea, ideea e să aplici și să discuți în zilele următoare când ești sunat. Îmi dau seama că programul ți-e full, dar fă-ți puțin timp să vorbești când ești sunat.
Știu că și cu ajunsul la interviuri e complicat, dar când simți că o ofertă poate fi ok și ești chemat la interviu, învoiește-te, găsește scuze dacă chiar e atât de greu să fi lăsat să lipsești o oră/două de la de job.
Cât despre aplicările de la 12 noaptea, ideea e să aplici și să discuți în zilele următoare când ești sunat. Îmi dau seama că programul ți-e full, dar fă-ți puțin timp să vorbești când ești sunat.
Știu că și cu ajunsul la interviuri e complicat, dar când simți că o ofertă poate fi ok și ești chemat la interviu, învoiește-te, găsește scuze dacă chiar e atât de greu să fi lăsat să lipsești o oră/două de la de job.