Acest forum folosește cookie-uri
Acest forum folosește cookie-uri pentru a stoca informațiile dvs. de conectare dacă sunteți înregistrat, și ultima vizită dacă nu sunteți. Cookie-urile sunt mici documente text stocate pe computerul dumneavoastră; cookie-urile setate de acest forum pot fi utilizate numai pe acest site și nu prezintă niciun risc de securitate. Cookie-urile de pe acest forum urmăresc, de asemenea, subiectele specifice pe care le-ați citit și când le-ați citit ultima dată. Vă rugăm să confirmați dacă acceptați sau respingeți setarea acestor module cookie.

Un cookie va fi stocat în browserul dumneavoastră, indiferent de alegere, pentru a preveni să vi se pună din nou această întrebare. Veți putea modifica oricând setările cookie-urilor folosind link-ul din josul paginii.

Cer ajutor Cer sfaturi
(01-14-2025, 09:57 AM)Ce Bodoc Loredana Wrote: Doar membrii pot vedea link-urile. Înregistrează-te sau accesează-ți contul.Hey,buna!Am nevoie de ajutorul vostru.Situatia este in felul următor:mi-am depus CV-ul la o companie foarte mare,acum ceva timp,prin septembrie 2023,3 CV-uri mi-am depus!După atâta timp,am primit o oferta de munca la ei!Problema este in felul următor:eu n-am experiență în câmpul muncii,e prima data când mi s-ar oferi o șansă!Nu știu cum să mă "vând",mi-e teama că mă blochez și voi rata șansa asta,dacă mă întreabă ce salariu îmi doresc,nu știu să dau un răspuns pentru că sunt conștientă că n-am experiență,mă mulțumesc cu faptul că plec de undeva și capăt experiență.Eu sunt o persoana care nu știe să mintă frumos,sunt sinceră,o persoana cu lipici,mă pot integra ușor,pot sa primesc orice fel de feedback,caut soluții mereu,dar acum efectiv nu știu cum să mă comport,parca totul este blurat în capul meu!Am așteptat atât de mult sa primesc o oferta de la ei,și este o companie extrem de mare,este aproape de mine,nu știu cum să-mi stăpânesc emoțiile știind ca e marea mea șansă,mi-e teama de un eșec,sau că voi spune prostii,care nu mă vor defini ca om,ca personalitate!Va rog,sfatuiti-ma!Va mulțumesc pentru ajutor.

Este important sa studiezi putin compania inainte (banuiesc ca ai facut-o acum doi ani, dar si in prezent) si sa imbini in discursul tau si lucruri legate de firma (nu ma refer la linguseli). Nu stiu despre ce post este vorba, dar ar fi util sa stii ce presupune acesta, chiar daca nu ai experienta. 

Cat despre salariu... aici e greu sa iti dau un raspuns. Tu stii cel mai bine ce cheltuieli ai (chirie, copii, costuri lunare etc). Sunt de acord cu ce a zis Matei, cere putin peste minimul pe care il poti accepta, iar ei, daca intr-adevar te vor, iti vor spune totusi oferta lor. In caz ca iti ofera foarte putin si nu esti fortata sa accepti postul, poti sa mai negociezi cu argumente (chirie, copil etc). 

Daca nu ai nici chirie, si nici copil, dar iti doresti foarte mult acest job si interviul decurge ok, atunci cred ca poti accepta pana prinzi experienta (daca salariul e foarte mic, eventual poti sa le spui ca, dupa perioada de proba, ai vrea totusi sa vorbiti din nou de acesta). 

Apoi, in timp o sa iti dai seama daca a fost o alegere buna. Indiferent de cum va fi, nu conteaza, ai mai invatat ceva. Mult succes iti doresc!
Răspunde

Messages In This Thread
Cer sfaturi - de Bodoc Loredana - 01-14-2025, 09:57 AM
RE: Cer sfaturi - de Matei Busui - 01-14-2025, 10:54 AM
RE: Cer sfaturi - de Bogdan C. - 01-14-2025, 07:30 PM
RE: Cer sfaturi - de BogdanP - 01-20-2025, 11:36 AM

Sari la:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)