Acest forum folosește cookie-uri
Acest forum folosește cookie-uri pentru a stoca informațiile dvs. de conectare dacă sunteți înregistrat, și ultima vizită dacă nu sunteți. Cookie-urile sunt mici documente text stocate pe computerul dumneavoastră; cookie-urile setate de acest forum pot fi utilizate numai pe acest site și nu prezintă niciun risc de securitate. Cookie-urile de pe acest forum urmăresc, de asemenea, subiectele specifice pe care le-ați citit și când le-ați citit ultima dată. Vă rugăm să confirmați dacă acceptați sau respingeți setarea acestor module cookie.

Un cookie va fi stocat în browserul dumneavoastră, indiferent de alegere, pentru a preveni să vi se pună din nou această întrebare. Veți putea modifica oricând setările cookie-urilor folosind link-ul din josul paginii.

Caut job full-time Manager administrativ/operational
Sunt Manager Administrativ dedicat, cu peste 6 ani de experiență în gestionarea operațiunilor zilnice, coordonarea echipelor și optimizarea proceselor administrative, în special în sectorul medical. În prezent, dețin un rol-cheie într-o clinică medicală de top, unde sunt responsabilă de gestionarea cheltuielilor, planificarea achizițiilor și implementarea de soluții care asigură eficiența organizațională.
Mă definesc prin abilități puternice de leadership, o gândire orientată spre soluții și o capacitate excelentă de organizare. Sunt în căutarea unei oportunități care să îmi permită să contribui la dezvoltarea unei organizații prin expertiza mea în management administrativ și strategii operaționale eficiente.
Răspunde

Sari la:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)