Acest forum folosește cookie-uri
Acest forum folosește cookie-uri pentru a stoca informațiile dvs. de conectare dacă sunteți înregistrat, și ultima vizită dacă nu sunteți. Cookie-urile sunt mici documente text stocate pe computerul dumneavoastră; cookie-urile setate de acest forum pot fi utilizate numai pe acest site și nu prezintă niciun risc de securitate. Cookie-urile de pe acest forum urmăresc, de asemenea, subiectele specifice pe care le-ați citit și când le-ați citit ultima dată. Vă rugăm să confirmați dacă acceptați sau respingeți setarea acestor module cookie.

Un cookie va fi stocat în browserul dumneavoastră, indiferent de alegere, pentru a preveni să vi se pună din nou această întrebare. Veți putea modifica oricând setările cookie-urilor folosind link-ul din josul paginii.

Ce întrebări dificile/absurde ai întâlnit la interviurile de angajare?
Cu toții avem povești. Încep eu, dar o să încerc să mă rezum la una cât mai scurtă. 

Am fost la un interviu (nu mai rețin pentru ce post, dar nu unul de șofer) și, printre altele, persoana care m-a intervievat m-a întrebat dacă am carnet de șofer. I-am răspuns "DA", iar apoi m-a întrebat "dar știți să conduceți?". I-am spus că nu au vrut să mi-l dea fără să știu să conduc. 

Sigur, să zicem că înțeleg întrebarea, că (probabil?) se referea dacă am experiență în ale volanului, dar mi se pare stupidă/prost formulată.

Voi ce întrebări ciudate sau dificile ați întâlnit la interviurile de angajare?
Răspunde

Messages In This Thread
Ce întrebări dificile/absurde ai întâlnit la interviurile de angajare? - de Bogdan C. - 12-26-2024, 10:48 AM

Sari la:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)